måndag 16 juni 2008

Måndag morgon...

Ja då var det måndag morgon igen, en ny vecka, usch och blää, känns alltid lite tråkigt med måndagar tycker jag, veckorna blir ¨å långa när man inte har något särskilt att göra..

Igår var en riktig pysslar dag här hemma, innan vi hämtade Jonathan från farmor så satte vi upp alla tavlor och lite hyllor och sånt, så nu börjar det kännas som ett riktigt hem.. Vi hämtade plutten vid två-tiden, då var han så trött att han somnade direkt i bilen på väg hem så det var bara att bära upp honom och lägga honom i sängen direkt, sötnosen.. Medans han sov passade jag på att baka, det blev både kanelbullar och ungerska limpor, så gott med nybakat..
Var riktigt stolt över mig själv sen, he he.

Sen kom morfar och lekte med Jonathan nästan hela eftermiddagen och det var uppskattat av den lilla, han gillar verkligen sin morfar..

Ja nu börjar det närma sig för operation skaffa syskon, har räknat ut att jag ska börja testa med ägglossnings stickorna på fredag då är det dag 10, brukar ha ägglossning ungefär på dag tretton, så lika bra att gardera sig, det är ju sju stickor i paketet.

Kissemissarna verkar trivas ihop iallafall, dom busar som bara den med varandra, så det är kul... Kan sitta och titta på dom hur länge som helst, dom är ju så roliga.. upptäckte igår att dom till och med samarbetar i kattlådan, den ena gör sina behov och den andra kraffsar över, ha ha, dom är för roliga...

Inga kommentarer: